ZA 07.03

19U30

Competitie

Dessel Sport - KMSK Deinze

Voetbalopleiding GO! Erasmusatheneum Deinze en KMSK Deinze

Infoavond dinsdag 18 februari 2020 onder de slagzin "Beleef ook voetbal tijdens de lessen !"

Op dinsdag 18 februari 2020 van 19u tot en met 21u zal het GO! Erasatheneum Deinze hun deuren open zetten en een woordje uitleg geven over alle opleidingsmogelijkheden op hun school.

Ook de voetbalopleiding komt uitgebreid aan bod aangezien vanaf schooljaar 2020-2021 dit verder word uitgebreid naar de 2de en 3de graad.

De samenwerking met KMSK Deinze werpt dus zijn vruchten af !

De infoavond gaat door op de campus Volhardingslaan 11 te 9800 Deinze.

Neem ook kijkje op de website nml. http://www.erasmusatheneum.be/info-contact-inschrijven

Onze partner Upendi is ook van de partij en zal er zijn om de studenten en ouders de juiste richting te geven in hun studierichting- en/of  begeleiding.https://www.upendi.be/studenten/

Voetbalopleiding GO! Erasmusatheneum Deinze en KMSK Deinze scoort bij de jeugd: “We worden iedere week beter”

Voetbalopleiding GO! Erasmusatheneum Deinze en KMSK Deinze scoort bij de jeugd: “We worden iedere week beter”

De nieuwe voetbalopleiding van het GO! Erasmusatheneum Deinze en voetbalclub KMSK Deinze is een blijver. Zeventien eerste- en tweedejaars schreven zich in voor de eerste lessenreeks en vanaf volgend schooljaar mikt de school op een veertigtal leerlingen van alle leeftijden. De eerste deelnemers zijn alvast enthousiast. “De trainer is streng, maar we worden iedere week beter”, zegt de 13-jarige Lemoni Lowie.
Twee keer per week worden de oefenterreinen van KMSK Deinze ingepalmd door voetbalfanaten uit het eerste en tweede jaar van het GO! Erasmusatheneum. Een groep van zeventien jongens en meisjes krijgt er telkens twee uur voetbaltraining van een gediplomeerde trainer die verbonden is aan de club uit eerste amateurklasse. Met deze voetbalopleiding scoort GO! Erasmusatheneum Deinze een primeur in de Leiestad en adjunct-directeur en initiatiefnemer Michael Van Coppenolle ziet al groeipotentieel: “Vanaf volgend schooljaar gaan we naar maximaal een veertigtal plaatsen voor de leerlingen uit alle graden. De eerste lessenreeks was enkel voor leerlingen uit de eerste graad beschikbaar, omdat we nog niet wisten hoeveel interesse er zou zijn. Maar interesse is er dus overduidelijk. Je vindt soortgelijke opleidingen in Waregem, Gent en Brugge, maar de regio Deinze bleef tot nu toe een blinde vlek op de kaart. Dankzij KMSK Deinze hebben we hier verandering in gebracht.”
Blinde vlek op kaart
Dat Deinze een blinde vlek op de kaart was, dat kan Kjell Inslegers alvast bevestigen. De 13-jarige Deinzenaar traint bij de jeugd van KMSK Deinze en was eerst van plan om een voetbalopleiding te volgen aan de GO! Middenschool Voskenslaan in Gent. “Toen ik hoorde dat het Erasmusatheneum dit ook ging doen, was de keuze snel gemaakt”, zegt Kjell. “Wat ik hier al heb bijgeleerd? Onder andere jongleren met de bal, koppen en schieten op het doel. Ook tijdens wedstrijden van zes tegen zes leer ik veel bij. Mijn ambitie is om ooit bij FC Barcelona te spelen, daarom wil ik zoveel mogelijk oefenen.”

Alle info en inschrijvingen : www.erasmusatheneum.be/studierichtingen/passie-voor-voetbal-op-school-dat-kan

 

 

Upendi Studiebegeleiding helpt ook onze spelers op de goede weg !

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed MIG Motors Declercq Delikip Johan Desmet Versele-Laga AB Inbev Messer Rabotvins