De officiële clubsite

HET PERSLOKAAL: EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

SK Deinze krijgt via verschillende kanalen schouderklopjes en felicitaties voor de ontvangst van de media en van de afgevaardigden van de bezoekende ploegen in het perslokaal. Verschillende mensen zorgen er inderdaad voor dat alles op wieltjes kan verlopen. Graag willen we daarom een ode brengen en dankjewel zeggen aan de vrijwilligers die instaan voor de organisatie.

Ann zorgt voor heerlijke, zelfgebakken cakes of koekjes bij de koffie. Tijdens de ongure wintermaanden serveert ze dampende soep met balletjes, recept Ann.

Marcel is de “poetsvrouw” van dienst : tafels boenen, vaat doen, koffie zetten en de tafels dekken. Hij serveert de dranken, koopt speculooskoekjes en laat de mensen proeven van een Filliers (waarvoor dank aan de stokerij voor  de sponsoring). Hij ontvangt de ploegafgevaardigden en nodigt ook de trainers uit voor de persbabbel.

Sven ontwerpt de naamkaartjes om op de perstafels te plaatsen.

Wim houdt een oogje in het zeil aan de deur en handhaaft de orde.

Het uiteindelijke doel is uiteraard de persconferentie na de wedstrijd. 3 jeugdtrainers Toon, Davy of Cedric werden bereid gevonden hiervan een opname te maken en die worden achteraf op Youtube, Facebook en de site van SK Deinze geplaatst  door Yves. (de beelden van de wedstrijd zijn trouwens ook van hun hand). Een woordje van dank aan de aanwezige persmensen. Hun professionele en objectieve verslaggeving van de wedstrijd en van de persbabbel verdient alle lof. Last but not least, een welgemeende dankjewel aan onze trainer Regi en bij uitbreiding aan alle trainers van de bezoekende ploegen om het beste van zichzelf te geven met een al of niet geanimeerde analyse van de wedstrijd.

DANKJEWEL!

Raf De pestel, moderator persconferentie

website door GRAMMA