De officiële clubsite

FLASH-ON

FLASH ON: Flavien Le Postollec

DE WEG IS NOG LANG EN MEN MOET ZIJN GRENZEN KENNEN

Toen ik vorige week vrijdag naar het Burgemeester Van De Wielestadion fietste, leken de weersomstandigheden eerder van winterse aard te zijn. De bijna frigofrisse temperatuur weerhield me niet om er in het vertrouwde interviewlokaal een gezellige babbel te hebben met kapitein Flavien Le Postollec. Het werd een onderhoudend en sympathiek gesprek waarin heel in het bijzonder een voorzichtige  evaluatie werd gemaakt van de 1ste seizoenshelft 2019 - 2020 van oranje-zwart.

Meer >

FLASH ON: Jelle Merckx

NOOD GEDWONGEN VAN SPITS TOT KEEPER EN SOMS VROEG UIT DE VEREN

Een 10-tal dagen geleden leek door een winters zonnetje de temperatuur eventjes tot boven het vriespunt te komen, maar dat weerhield me niet om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen. Ik had er in het vertrouwde interviewlokaal een afspraak met een speler die enkel zijn familienaam gemeen heeft met een Belgische wielerlegende en een Belgische biljarter met faam.  Immers in een rustige babbel met Jelle Merckx, de 2de doelman van oranje-zwart,  vertelde hij me hoe hij zich voelt bij ons oranje-zwart.

Meer >

FLASH ON: Kobe Guervens Pieters

LIEVER VERDEDIGER DAN SPITS

De weersomstandigheden om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen veranderen wel eens en zijn nu in de herfst me niet altijd gunstig gezind. Maar het enthousiasme om de rubriek Flash On te helpen verzorgen blijft even groot. Dit maal was mijn gesprekspartner in het vertrouwde interviewlokaal één van Deinze’s youngsters, een speler die zich opgewerkt heeft van de beloften tot de A-kern.  Kobe Pieters stond me met jeugdig enthousiasme te woord.

Meer >

FLASH ON: Adriano Bertaccini

LA CUCINA DI MAMMA E NONNA

De weersomstandigheden om een 10-tal geleden naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen, waren nagenoeg even gunstig als de oranje-zwarte resultaten tot nog toe. In het vertrouwde interview lokaal had ik een leuke babbel met de helft van het broederpaar Bertaccini, dat  in het tussenseizoen de oranje-zwarte kleuren is komen vervoegen.  Mijn gesprekspartner Adriano leek best een aangename en joviale kerel en vertelde heel wat over zijn voetballoopbaan en hoe hij bij SK. Deinze is terecht  gekomen.

Meer >

FLASH ON: Ilias HAMDI

DE SUPPORTERS, DE SFEERGROEP 818 ONZE TWAALFDE MAN

De herfst heeft z’n intrede gedaan, maar niets kon me weerhouden om een 10-tal dagen geleden naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen. In het intussen traditioneel geworden interviewlokaal had ik een zeer boeiende babbel met Ilias Hamdi. Hij bleef er rustig bij en ontpopte zich tot een joviale gesprekspartner. Zijn technische fiche vermeldt slechts 2 vorige clubs, maar het blijken er toch een pak meer te zijn.

Wanneer is het voetbal begonnen voor jou?

Meer >

FLASH ON: Eddy Bekaert

HET SOCIALE ENGAGEMENT VAN SK DEINZE VIND IK RONDUIT SCHITTEREND

Dat de herfst in het land is, heb ik begin oktober geweten. Maar ik heb me toch kunnen richten naar de weersomstandigheden om een afspraak met Eddy Bekaert tot een goed einde te brengen. Ik hoor nu al een aantal mensen denken: ‘Wie is die Eddy Bekaert?’. Het is nu éénmaal zo dat een voetbalclub meer dan de spelers alleen onder haar leden telt. In een zeer aangenaam en bij wijlen zeer openbarend gesprek vertelde hij me hoe hij tot voetbal is gekomen, wat hij er heeft mee gemaakt en wat het nu nog voor hem betekent. Voor de gelegenheid ging dit gesprek niet voor in het vertrouwde interviewlokaal in het Burgemeester Van De Wielestadion. Nee, het werd integendeel een zeer joviale en gemoedelijke ‘ten huize van…’.

Meer >

FLASH ON: Michiel De Looze

HET IS SIMPEL: PUUR AMBITIE, HOGER WILLLEN GERAKEN EN KAMPIOEN WILLEN SPELEN

De herfst laat zich reeds voelen, maar de weersomstandigheden blijven gunstig om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen. In het vertrouwde interviewlokaal had ik, een 10-tal dagen geleden, een zeer relevante babbel met allicht één van de eerste aanwinsten dit seizoen van SK. Deinze. Michiel De Looze, een Kempenzoon met Oost-Vlaamse roots, vertelde me een boeiend verhaal.

Meer >

FLASH ON: Jannes Vansteenkiste

DE COMBINATIE SK. DEINZE – VRIENDIN – DOCHTER IS IDEAAL VOOR MIJ

Tussen speeldag 2 en 3 kon een licht druiligere regen me niet weerhouden om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen.  Ik het traditioneel geworden interviewlokaal had ik een zeer rustige babbel met één de van 1ste aanwinsten van oranje-zwart.  De West-Vlaming Jannes Vansteenkiste ontspon zich als een zeer joviale en bezadigde gesprekspartner.

Waar en wanneer ben je beginnen voetballen Jannes?

Meer >

FLASH ON: David Gevaert

WIE IN PERFECT EVENWICHT VAN ZIJN HOBBY ZIJN WERK KAN MAKEN IS EEN GELUKKIG MAN

De Blue-bike van de vorige jaren heeft voor mijn regelmatige bezoeken aan het Burgemeester Vande Wielstadion plaats gemaakt voor een gewonde stadsfiets. Maar het doel van die tochtjes naar het stadion van KMSK. Deinze blijft hetzelfde als voorheen. En wat meer is, ook het weer liet me niet in de steek. In het omroeplokaal had ik een zeer boeiende en aangename babbel met hoofdcoach David Gevaert.

Meer >

FLASH ON: Kathleen Gevaert

DE FIRST LADY
Een tiental dagen geleden lieten de aprilse grillen zich toch eventjes opmerken toen ik blue-bikete
naar het Brugemeester Vandewielestadion. Maar de mindere weersomstandigheden werden
ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van mijn joviale gesprekspartner Kathleen
Gevaert, de sympathieke echtgenote van voorzitter Denijs Van de Weghe. Voor de laatste Flash On
van het seizoen 2018 – 2019 leek de oranjezwarte First Lady me de ideale persoon om geïnterviewd te

Meer >

Pagina's

website door GRAMMA