De officiële clubsite

FLASH-ON

FLASH ON: Eddy Bekaert

HET SOCIALE ENGAGEMENT VAN SK DEINZE VIND IK RONDUIT SCHITTEREND

Dat de herfst in het land is, heb ik begin oktober geweten. Maar ik heb me toch kunnen richten naar de weersomstandigheden om een afspraak met Eddy Bekaert tot een goed einde te brengen. Ik hoor nu al een aantal mensen denken: ‘Wie is die Eddy Bekaert?’. Het is nu éénmaal zo dat een voetbalclub meer dan de spelers alleen onder haar leden telt. In een zeer aangenaam en bij wijlen zeer openbarend gesprek vertelde hij me hoe hij tot voetbal is gekomen, wat hij er heeft mee gemaakt en wat het nu nog voor hem betekent. Voor de gelegenheid ging dit gesprek niet voor in het vertrouwde interviewlokaal in het Burgemeester Van De Wielestadion. Nee, het werd integendeel een zeer joviale en gemoedelijke ‘ten huize van…’.

Meer >

FLASH ON: Michiel De Looze

HET IS SIMPEL: PUUR AMBITIE, HOGER WILLLEN GERAKEN EN KAMPIOEN WILLEN SPELEN

De herfst laat zich reeds voelen, maar de weersomstandigheden blijven gunstig om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen. In het vertrouwde interviewlokaal had ik, een 10-tal dagen geleden, een zeer relevante babbel met allicht één van de eerste aanwinsten dit seizoen van SK. Deinze. Michiel De Looze, een Kempenzoon met Oost-Vlaamse roots, vertelde me een boeiend verhaal.

Meer >

FLASH ON: Jannes Vansteenkiste

DE COMBINATIE SK. DEINZE – VRIENDIN – DOCHTER IS IDEAAL VOOR MIJ

Tussen speeldag 2 en 3 kon een licht druiligere regen me niet weerhouden om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te fietsen.  Ik het traditioneel geworden interviewlokaal had ik een zeer rustige babbel met één de van 1ste aanwinsten van oranje-zwart.  De West-Vlaming Jannes Vansteenkiste ontspon zich als een zeer joviale en bezadigde gesprekspartner.

Waar en wanneer ben je beginnen voetballen Jannes?

Meer >

FLASH ON: David Gevaert

WIE IN PERFECT EVENWICHT VAN ZIJN HOBBY ZIJN WERK KAN MAKEN IS EEN GELUKKIG MAN

De Blue-bike van de vorige jaren heeft voor mijn regelmatige bezoeken aan het Burgemeester Vande Wielstadion plaats gemaakt voor een gewonde stadsfiets. Maar het doel van die tochtjes naar het stadion van KMSK. Deinze blijft hetzelfde als voorheen. En wat meer is, ook het weer liet me niet in de steek. In het omroeplokaal had ik een zeer boeiende en aangename babbel met hoofdcoach David Gevaert.

Meer >

FLASH ON: Kathleen Gevaert

DE FIRST LADY
Een tiental dagen geleden lieten de aprilse grillen zich toch eventjes opmerken toen ik blue-bikete
naar het Brugemeester Vandewielestadion. Maar de mindere weersomstandigheden werden
ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van mijn joviale gesprekspartner Kathleen
Gevaert, de sympathieke echtgenote van voorzitter Denijs Van de Weghe. Voor de laatste Flash On
van het seizoen 2018 – 2019 leek de oranjezwarte First Lady me de ideale persoon om geïnterviewd te

Meer >

FLASH ON: Mauro Devos

JE LICHAAM IS HET INSTRUMENT WAARMEE JE VOETBALT EN DRAAG ER DUS ZORG VOOR

Woensdag 20 maart, de laatste dag van de weerkundige winter, blue-bikete ik genietend van toch wel behoorlijk weer -op de dag van Nokere Koerse valt het weer grotendeels echt wel mee- naar het Burgemeester Vande Wielestadion. In de vorige Flash On had ik het o.a. over de doorstroming van de beloften naar de A-kern en het 1 ste elftal. Welnu ik had in het vertrouwde interviewlokaal een boeiende babbel met Mauro Devos, een belofte die heel onlangs aan de A-kern werd toegevoegd.

Meer >

FLASH ON: Cédric Vlaeminck

ER IS MEER NODIG DAN TALENT ALLEEN: NAMELIJK DOORZETTINGSVERMOGEN EN MOTIVATIE

Tijdens de krokusvakantie had een zomerse winter de plaats geruimd voor typische maartse buien. Dat weerhield me echter niet om te Blue-biken. Ditmaal niet naar het vertrouwde Burgemeester Vande Wielestadion, maar wel naar de sportzaal van het VTI te Deinze. Daar had ik een afspraak met Cédric Vlaeminck, naast coördinator van Savafoot ook en heel in het bijzonder trainer van de oranje-zwarte beloften.

Meer >

FLASH ON: Mathias Schils

IN NEDERLAND WIL ELKE PLOEG OP EEN VOETBALLENDE MANIER PROBEREN TE WINNEN

Wind en regen waren een 10-tal dagen geleden een beetje hinderlijk toen ik naar het Burgemeester Vande Wielestadion blue-bikete.  Ik ben er toch veilig geraakt, want met een stevige fiets kan je ver komen. Het vertrouwde interviewlokaal was gesloten, maar ik had een leuke babbel met de laatste nieuwe aanwinst van SK Deinze in de bunker ofte Oranje-zwart.  Mathias Schils ontpopte zich tot een dankbare gesprekspartner en had heel wat te vertellen.

Meer >

FLASH ON: Gillian Verbrugge

VAN DEINZE NAAR …. DEINZE
Voor de eerste Flash On van het jaar 2019 Blue-bikete ik naar het Burgemeester Van de Wielestadion. De winterse omstandigheden nochtans verhinderden me niet er heelhuids aan te komen. In het vertrouwde interviewlokaal had ik er een leuke babbel met Gillian Verbrugge, één van de doelmannen van de oranje-zwarte A-kern.

Meer >

FLASH ON: Mehdi TARFI

HET IS NIET BELANGRIJK WIE SCOORT. VOOR MIJ IS EEN ASSIST EVEN GOED ALS ZELF SCOREN.

Donderdag 6 december leek het weer me relatief gezind om naar het Burgemeester Van De Wielestadion te blue-biken. Ik had een afspraak met een speler die zich in korte tijd reeds tot een publiekslieveling van oranje-zwart heeft ontwikkeld. In het vertrouwde interviewlokaal was Mehdi Tarfi een zeer aangename en vlotte gesprekspartner.

Meer >

Pagina's

website door GRAMMA