VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Abonnementen 2021 - 2022

Na een seizoen vol onzekerheid – met publiek, zonder publiek, bubbels van 5, bubbels van 4 enzovoort – kunnen we opnieuw hoopvol naar de toekomst kijken. Een toekomst met live voetbal, juichende supporters in de tribunes, een pintje drinken met de vrienden… alles wat we ondertussen al veel te lang hebben moeten missen.

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit om opnieuw supporters te mogen verwelkomen in ons stadion, oude bekenden die al jarenlang onze spelers komen aanmoedigen maar uiteraard ook nieuwe gezichten. De club werkt enorm hard om te professionaliseren zowel op als naast het veld, en we willen dan ook dat jullie de groei en prestaties van de club van op de eerste rij kunnen volgen!

De voorrangsperiode is dan wel officieel voorbij, maar huidige abonnees kunnen nog altijd hun abonnement komen verlengen voor een enkele administratieve kost van €20. Geen paniek dus als je je abonnement nog niet vernieuwd hebt.

Nog geen abonnee? Hoog tijd dan dat je even aan het stadion passeert om een abonnement aan te schaffen! Hieronder even de prijzen van de verschillende soorten.

Het secretariaat is elke weekdag open van 9u tot 12u, en van 14u tot 17u.

Tot in de tribune!

#IEDEREENSKD

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq