De officiële clubsite

Wedstrijdverslag KMSK Deinze - R. Excelsior Virton (10.12.2016)

Wedstrijddatum: 
10.12.2016
Scheidsrechter: 
Kevin Debeuckelaere bijgestaan door Stijn De Meulemeester en Toon Bonduel
Invallers: 
SpelerGele kaart?Rode kaart?DoelpuntenGewisseld?
0
1
45'
0
0
80'

In extremis

Het Burgemeester Van de Wielestadion was op zaterdag avond het toneel van de 'topper' in de 1ste Klasse Amateurs, als K.M.S.K. Deinze en R. Excelsior Virton, de nummers twee en drie in de aanhangige competitie 2016-2017, daar tegenover elkaar stonden. Een topwedstrijd die echter niet het aantal toeschouwers trok dat het verdiende. Achter het doel, langst de kant van de “Family Lounge” van de jeugd, stonden welgeteld twee moedige “Gaumais”, die hun ploeg een zeer degelijke eerste helft zagen spelen, tegen een oranje-zwart team dat “bedachtzaam” aan de partij was begonnen, dixit coach Regi Van Acker op de persbabbel nà de wedstrijd. Ondanks een overtuigende tweede helft van de thuisploeg kwam “Excelsior” een kwartier voor tijd op voorsprong, met feitelijk hun eerste echte serieuze doelpoging “on target” in het tweede bedrijf ... hoewel ze al wel enkele minuten druk hadden uitgeoefend. Voor K.M.S.K. Deinze leek punten-gewin, laat staan een zege, heel ver weg. Stelt men niet over “het Kanaal” ... “It's all in the game”? Hoe die overwinning “in extremis” tot stand kwam vertellen we u in het wedstrijdverslag onder de hoofding ... “Flattered “.

 

“ Flattered “

Dat onthouden we vooral uit de persbabbel van na de wedstrijd ... “gevleid”. Een “solo” trouwens, want de coach van R. Excelsior Virton, Frank Defays, had ons gewoonweg “NON” gezegd toen we hem beleefd vroegen of hij ons wilde vergezellen naar “la conference de presse”. Of de pijnlijke nederlaag er de oorzaak van was, dan wel zijn visie over Regi Van Acker, in de zaterdag editie van “Vers l'Avenir”, laten we in het midden. U weet hoe men ... “in de pers” ... de woorden van iemand soms kan verdraaien. Of Regi het bij het rechte eind had gaan we uitzoeken ... het was wel de nagel op de kop wat de eerste helft betreft.

 

Thoughtful

Dat mocht alleszins gesteld worden wat de verrichting betreft van K.M.S.K. Deinze, dat de bal aan 't rollen had gebracht, in de eerste helft van de partij ... bedachtzaam. Er werd bijwijlen zeer goed gecombineerd, daar niet van, maar het balbezit ging ook regelmatig achterwaarts. Een beetje als de processie van Echternach. Dat resulteerde uiteindelijk in slechts twee hoekschoppen, ofschoon dat weinig relevant is, en één doelpoging die tot aan het doel ging. Dat was in de slotfase van die eerste 'time”, als van op rechts Hans Cornelis een vrijschop voor doel geeft, die wordt afgeweerd. Uiteindelijk waagt Gianni De Neve zijn kans van redelijk ver, ook tamelijk ver naast (39e). Globaal gezien was het meeste balbezit trouwens voor “les Gaumais”, maar afgerond met slechts een vijftal échte doelpogingen. In het tweede kwartier werd er trouwens niet eens op doel getrapt!

De goed voetballende wit-groenen, met zeer knappe en grote rode rugnummers, trokken dan ook regelmatig richting Schipdonkkanaal. Dat stelde Regi trouwens ook na de wedstrijd. Wist dat Excelsior Virton over een stevige en degelijk voetballende ploeg beschikte met een paar afwerkers erbij. Maar dat ging al vroeg in de wedstrijd mis. Op het middenveld rukt Mhedi Lazaar op en stuurt diepe spits Jean-François Mbuba Oke Wa Lutete in het straatje. Die komt alleen voor Tom Vandenberghe en omspeelt hem ook. I.p.v. ineens met links naar het lege doel te trappen, draait hij om zijn as en legt de bal op zijn, wellicht betere, rechter.

Trapt naar de lege muit ... een aandachtige Mathias Lievens is echter teruggelopen en verwerkt de poging in corner, net als de bal over de grond naast de linker paal in het doel dreigt te verdwijnen (6e). Op het kwartier opnieuw Mehdi Lazaar ; zet tegen de linker zijlijn een aanval op, er volgt een -een-twee met Thibaut Lesquoy, waarna eerst genoemde voor doel geeft. Centraal rechts legt Jean-François Mbuba terug op Alexandre Arenate die laag naar de rechter benedenhoek mikt ; Tom Vandenberghe weert knap in hoekschop (15e). De hoekschop wordt door Zotzara Randriambololona voor doel gegeven, Tom Vandenberghe plukt de bal, maar laat hem wegspringen ... waarna van dichtbij Alexandre Arenate op het aangezicht van Jarric Buyse besluit, die op de doellijn naast de rechter doelpaal had postgevat (16e). Daarna moeten we al naar het derde kwartier van die eerste helft gaan, nadat er dus zeer veel middenveld-spel had plaatsgevonden. In alle geval geeft Thibaut Lesquoy van op links een lage bal voor doel, aan de verste doelpaal kan Jean-François Mbuba net niet bij de bal (32e). Even later gaat diezelfde spits op rechts door tot in de grote rechthoek ; Tom Vandenberghe keert zijn poging, waarna Mathias Lievens voor alle veiligheid de bal in hoekschop trapt (35e). Tot slot is er nog een centrale vrijschop van op zo'n 25 meter ; Alexandre Arenate trapt die links naast doel (37e). Rusten geblazen bij een 0 – 0 score ... en dat mocht voor K.M.S.K. Deinze toch wel “flattered” genoemd worden.

 

Gaston Berghmans

Daar denken wij altijd aan als An bij de rust haar zelfgemaakte “zuppa tomata” met “petite bouletti” aan de pers aanbiedt. 't Was trouwens al een tijdje geleden, want is niet van doen in de zomer. Na de wedstrijd, en de persbabbel, genoten Regi Van Acker en moderator Peter De Maertelaere ook ten volle van de “zuppa di An”. Mooie afsluiter van het kalenderjaar 2016 in het Burgemeester Van de Wiele stadion, want de eerstvolgende thuiswedstrijd is eerst op 14 januari 2017 gepland, als Royal White Star Bruxelles op bezoek komt. In alle geval, bedankt An en “la mamma”. Maar wat hadden de spelers van K.M.S.K. Deinze genuttigd tijdens de rust?

 

Riflessivo ... piano ... allegro !

Met die “zuppa” gaan we de Italiaanse toer eens op. Want Regi Van Acker had zijn tactisch plan dusdanig opgebouwd dat men bedachtzaam, op een zacht dynamische manier, de eerste helft zou aanpakken om dan, na de kamp-wisseling, er snel en levendig tegenaan te gaan. Bracht met Lennart Mertens ook een echte spits in, i.p.v. Naïm Aarab, die aan de wedstrijd was begonnen i.p.v. de geschorste Jasper Sols. Ruim een kwartier lang zet oranje-zwart, richting Kanaal van Schipdonk, druk op de Belgo-Lotharingse verdediging. Het begint met een vrijschop van op rechts ; Philippe Janssens geeft die hard ineens op doel, net over de dwarsligger (48e). De druk houdt aan ; hoog tempo en op het middenveld kort op de bal. “Les Gaumois” moeten zich terugtrekken, daar waar ze in de loop van de eerste helft de touwtjes toch wel in handen hadden. Jarric Buysse gaat ver door op de linker flank en geeft voor doel. Centraal rechts, even buiten de 16-meter, kraakt Steve Bael zijn schot waarna Gert Van Walle zich mooi vrij kapt en zijn kans gaat ... poging die in hoekschop wordt verwerkt (52e). Een minuut later nieuwe corner.

Die kwam er nadat Gauthier Libbrecht van links voor doel zond tot bij Gert Van Walle, die links in de “box” Philippe Janssens aanspeelt. Hij trapt op doel, doelman Geordan Dupire keert de poging en Alexandre Harvey trapt voor alle zekerheid in hoekschop (53e). Even steekt Excelsior de neus aan 't venster met een laag schot, waar Tom Vandenbossche geen moeite mee heeft (55e). Maar het blijft al K.M.S.K. Deinze wat de klok slaat ... coach Frank Defays gaf trouwens toe aan “Vers l'Avenir - Luxembourg” dat hij verrast was door de manier waarop K.M.S.K. Deinze de tweede helft was begonnen. Zat zelf in de tribune, want geschorst.

Even na het uur inworp van op rechts van Hans Cornelis, Jarric Buyse trapt in de vlucht en doelman Geordan Dupire redt met behulp van de dwarsligger in hoekschop (61e). Daarna “viert” oranje-zwart de teugels wat en komen de Luxemburgers meer in de wedstrijd. Dan toch nog eens een actie op de rechter flank. Hans Cornelis geeft naar Steve Bael die even doorloopt en laag voor doel geeft. Aan de eerste paal komt Lennart Mertens in balbezit, met de rug naar het doel en een verdediger er bij. Geeft lateraal achterwaarts terug ... maar niemand van S.K.D. is gevolgd. Daarna dringt plotseling Excelsior Virton fel aan. Op de rechter flank wordt een aanval opgezet door Alexandre Harvey die een 1-2 opzet met Jean-François Mbuba en dan zelf laag voorgeeft De voorzet gaat aan het doel voorbij, alwaar Hans Cornelis voor alle veiligheid toch maar in hoekschop duwt. Met gevolgen. Op links kiest Zotsara Randriambololona voor een corner “à la Remoise”, geeft kort tot bij Alexandre Harvey die voor doel geeft. Hans Cornelis springt hoog op en keert de bal met het hoofd, tot in het bereik van Zotsara RANDRIAMBOLOLONA ; die loopt even door en van in de linker hoek van de 16-meter vuurt hij een pegel af in de linker bovenhoek van het doel. Tom Vandenberghe zit er wel even met een hand bij maar kan niet verhinderen dat de bal tot tegen de netten vliegt ... 75e 0 - 1.

Op basis van de tweede helft, verrassend. Daarna drukt K.M.S.K. Deinze opnieuw terug, maar de versterkte wit-groene burcht houdt stand. Gert Van Walle speelt met een mooie deviatie Jarric Buysse nog eens centraal links in de backline aan, zijn schot wordt in hoekschop afgeblokt (79e). Na een dubbele wissel (een bij elke team) mag Hans Cornelis een centrale vrijschop nemen, stuurt de bal echter links op halve hoogte naast (83e). Ondertussen verstrijkt de tijd en wint Excelsior Virton tijd. Tom Vandenberghe dient zelfs een felle poging van de ingekomen Arthur Njo-Lea te pareren (89e). Arnaud De Greef stuurt nog een verre bal in “the box”, Lennart Mertens kopt door naar links tot bij Jarric Buyse ; zijn center komt in het bereik van Mathias Lievens, rechts aan de hoek van de kleine rechthoek. Hij kraakt zijn schot, maar het leder komt terug op de linker flank waar Jarric Buysse er nog een hoekschop aan overhoudt. De klok staat intussen op “90”.

Net voor de doellijn, aan de linker doelpaal, wordt de bal door een groen-witte verdediger ver ontzet. Gauthier Libbrecht wil recupereren, centraal in het middenveld enkele meters buiten de middencirkel. Wordt echter aangelopen door Jean-François Mbuba, die nog een tik met de rechter arm uitdeelt. Wordt door referee Kevin Debeuckelaere attent opgemerkt. Rood en vrijschop voor K.M.S.K. Deinze. Hans Cornelis stuurt met rechts de bal in de grote rechthoek, Christophe Martin Suarez loop in en trapt van op de rand van de kleine rechthoek, lichtjes centraal-rechts, op doel. Doelman Geordan Dupire redt met een voetreflex. Van aan de rechter hoek van de kleine rechthoek is Mathias LIEVENS ingelopen en trapt staalhard de bal tegen de netten ... 92e 1 - 1. De gelijkmaker wordt dol gevierd ... de scheidsrechter laat nog wat doorspelen. Een nieuwe aanval wordt op de linker flank gecounterd door “la défense Virtonaise”. Op eigen helft recupereert oranje-zwart de bal ; Brecht Libbrecht (?) geeft dan zeer ver voor, waar centraal, net voor de grote rechthoek, Lennart Mertens met het hoofd tot bij Steve Bael legt. Diens eerste voorzet-poging wordt afgeblokt, maar hij recupereert en zet nu zeer knap voor. Centraal aan de kleine rechthoek springt Lennart MERTENS het hoogst en kopt in de rechter winkelhaak ... 94e 2 - 1.

De vijfde zege op rij voor K.M.S.K. Deinze is binnen ... we moeten teruggaan tot het seizoen 2010-2011 om nog iets gelijkaardigs terug te vinden, toen 6x winst op rij tussen 05/02/2011 en 13/03/2011. Op basis van de tweede helft mag de zege van oranje-zwart verdiend genoemd worden, maar met het eerste bedrijf erbij delen we de mening van de coach van K.M.S.K. Deinze, of laat ons stellen... “Light flattered”!

 

Vers l'Avenir

We moeten er toch even de Franstalige, Luxemburgse, pers erbij halen. Uiteraard gaan we daarbij de coach van “les Gaumais” daarbij niet te lang citeren. De voetnota... wij citeren : Geen persconferentie : Als de vrijwilliger van K.M.S.K. Deinze (wij dus) hem uitnodigden om de persbabbel bij te wonen, verkoos Frank Defays dit te weigeren. De trainer van Virton en zijn collega van Deinze, Regi Van Acker, zullen ongetwijfeld nooit samen op reis gaan! De T1 verkoos alleen de Luxemburgse pers te woord te staan.”. Had nochtans interessant kunnen worden, want Frank Defays maakte wel enkele knappe opmerkingen. Gebruikte wel tweemaal dezelfde uitdrukking met “aberration” en “aberrante”. Hij had in het eerste geval ongetwijfeld gelijk, als hij stelde dat er geen frustratie was om de nederlaag ... wel verstandsverbijstering. Wat de rode kaart betreft heeft hij ongelijk ... na fel bestuderen van de opnames van Lander is er wel degelijk een slaande beweging met de arm te zien van de speler van Virton.

 

S o l o

Regi VAN ACKER werkte dus “solo” de persconferentie af, met Peter De Maertelaere als moderator. Nu is het wel zo dat Regi zulkdanige interessante verteller is, dat het soms niet hoeft dat er iemand van de tegenpartij bij zit. Hoewel het toch ook wel dikwijls tot zeer interessante “gesprekken” kan leiden ... zelfs soms “lijden”, zoals het vorige seizoen eens het geval was. U kunt de persbabbel terugvinden op de website van K.M.S.K. Deinze. Feitelijk hebben we ook de meeste uitspraken van de coach van K.M.S.K. Deinze al verwerkt in ons wedstrijdverslag. Toch nog meegeven dat hij niet alleen zeer tevreden is over het collectief en de groepsmentaliteit, maar ook over Gert Van Walle, “man van de match” ... die tegen zijn derde gele kaart opkeek. Gaf ook toe dat voor het ogenblik zijn ploeg over een knappe fysieke weerbaarheid beschikt ... waarbij hij een pluim geeft aan zijn “T2”, Benny Van Polfliet. Geeft ook zijn ambitie te kennen voor de terugronde ... proberen in de top vijf te eindigen ... dus focus op de eindronde!? Toch nog iets over de tegenstrever van de dag. Bij de ene referee pakt het, bij de andere niet ... tijdrekken ... dat deed R. Excelsior Virton té véél, met alle gevolgen van dien ... “eigen schuld dikke bult“!

 

Het scheidsrechters trio

Kevin DEBEUCKELAERE (° 16 september 1989) is aangesloten bij S.K. Nieuwkerke, stamboeknummer 8290, een jonge club die uitkomt in 2de provinciaal 'B' West Vlaan-deren. Het is een deelgemeente van Heuvelland, dat uit 8 kleine dorpjes bestaat en gelegen is in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen op de grens met Frankrijk. Gezien het aantal blokken is hij wellicht woonachtig in Oostende, waar hij aangesloten is bij de K. Vriendenkring van Scheidsrechters uit Oostende en Omliggende. Werd bij aanvang van dit seizoen gepromoveerd naar de 1ste Klasse Amateurs, samen met Voorzitter Bart Zeebroek van K.V.S.O.O.. 'On the day' toe aan 55 wedstrijden, waarvan 53 als referee en 2 als grensrechter. Dat waren op 17/08/2014 K.V.C. Sint-Eloois-Winkel - K.F.C. Eendracht Zele (2 - 0) in de vierde ronde van de Beker van België en in competitie in “3deA” ... op 31/08/2014 K.V.V. Coxyde - R.F.C. Tournai (7 - 2).

Was er in dat seizoen 2014-2015 aan begonnen als referee in de Beker van België. Debuut op 03/08/2014 in de 2de ronde R. Knokke F.C. - S.K. Oostnieuwkerke (3 - 0) en in de 3de ronde 10/08/2014 K.M.S.K. Deinze - K.V.V. Zonhoven (7 - 1). In dat eerste seizoen uitsluitend referee in de nationale bevordering 'A' en 'B'. In 2015-2016 kwam daar de derde nationale afdeling bij. Debuut 30/08/2015 met F.C. Gullegem - K.S.V. Temse (3 - 0) in reeks 'A'. Heel dat seizoen referee met één bekerwedstrijd en verder in “3deA” en “bevordering A”. Met K.M.S.K. Deinze 3 wedstrijden. 10/08/2014 at home die vernoemde match tegen K.V.V. Zonhoven (7 - 1) ; 01/10/2016 at home tegen K.F.C. Oosterzonen Oosterwijk (3 - 2) en 05/11/2016 away K.S.V. Oudenaarde (1 – 0). Met R. Excelsior Virton uiteraard nog geen enkele wedstrijd.

Stijn De Meulemeester (° 14 maart 1983). Is aangesloten bij K.V.C. Wingene, stamboeknummer 5216, 1ste provinciaal West Vlaanderen en lid van de Vriendenkring Scheidsrechters van Tielt maar woonachtig in het West-Vlaamse Gistel. Dat is ook de geboorteplaats van doelman wijlen Pol Gernaey er is zelfs een straat naar hem genoemd! Vergaarde 17 'caps' bij de nationale ploeg en speelde voor A.S. Oostende en R. Beerschot A.C.. Stijn De Meulemeester dus debuut seizoen 2009-2010 in de nationale afdelingen ; referee d.d. 02/08/2009 St. E. Winkel Sport - K.S.C. Blankenberge (2 - 0), tweede ronde Beker van België. Op 12/09/2009 debuut in “3deA” K.S.V. Sottegem - K.M.S.K. Deinze (1 - 0). Daarna referee in bevordering en 'a.r.' in 3de en 2de afdeling, debuut 19/01/2014 met A.F.C. Tubize - K.F.C. Dessel Sport (3 - 0). Op 10/12/2016 toe aan 171 wedstrijden, 49x scheidsrechter en 122x grensrechter.

Met K.M.S.K. Deinze 9 officiële wedstrijden, allemaal als grensrechter en in competitie. De eerste maal is reeds aangegeven, de volgende was eerst drie jaar later away K.R.C. Waregem (3 - 1) d.d. 29/08/2012, wedstrijd die voor ons, persoonlijk, nog een onaangenaam 'staartje' kreeg! We gaan de anderen ook geven, want toch wel enkelen met een gevolg of historie. 06/10/2012 at home K.S.V. Bornem (1 - 1) de penalty-match die nadien op de persbabbel een onaangenaam vervolg kreeg met Yves Van Borm als onthutste trainer van de tegenpartij! Er volgden daarna twee home wedstrijden tegen K. Standaard Wetteren 23/03/2013 (2 - 1) en 07/09/2013 (3 - 0). Op zondag 23/02/2014 (nostalgie naar de zondags-wedstrijden !) away K. Rupel-Boom F.C. (0 - 1) met een late goal van Tibo Van de Velde en een schitterende heenreis met het openbaar vervoer! At home 07/11/2015 K.F.C. Dessel Sport (0 - 2), de laatste wedstrijd als trainer van Dennis Van Wijk we moeten daar niet meer op terugkomen. Ten slotte nog twee wedstrijden 'at home' 13/02/2016 A.S.Verbroedering Geel (0 - 0) met de late missers van de beide ploegen en ten slotte 29/10/2016 de onverdiende nederlaag tegen K.F.C.O.B. Wilrijk (0 - 1). Met R. Excelsior Virton drie wedstrijden als 'a.r.'. Kan verrassend zijn, maar telkens op verplaatsing, hoewel toch niet bij de deur 10/02/2013 K.V. Woluwe-Zaventem (0 - 3) ; 02/08/2014 K. Sint-Truidense V.V. (3 - 0), in de tweede afdeling, en 05/09/2015 A.F.C. Tubize (1 - 1) ook in de tweede afdeling.

Toon Bonduel (° 20 juni 1986) is de derde West-Vlaming van het gezelschap. Is er aangesloten bij Storm Vogels Loppem, stamboeknummer 6136, dat net ten Westen van Brugge is gelegen en uitkomt in 3de provinciaal B West-Vlaanderen. Debuteerde in het seizoen 2015-2016 op 02/08/2015 met een wedstrijd in de 2de ronde van de Beker van België K.V.C. Wingene - K.S.W. Harelbeke (1 - 2), als grensrechter. Was daarna actief in nog enkele bekerwedstrijden en in 3de 'A' en 'B'. Eén wedstrijd, als referee, in de nationale bevordering 'C' op 05/03/2016 K. Lyra T.S.V. - K.V.V. Vosselaar (0 - 2). Op deze laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2016 toe aan 55 wedstrijden, 1 als referee en 54 als grensrechter. Met K.M.S.K. Deinze drie wedstrijden at home. 13/08/2016 in het kader van de derde ronde van de Beker van België, F.C. United Richelle (2 - 0) : 03/09/2016 de seizoen-opener tegen K.F.C. V.W. Hamme (1 - 1) en op 05/11/2016 away K.S.V. Oudenaarde (1 - 0). Met R. Excelsior Virton nog niet.

Zoals u misschien opgemerkt heeft een volledig drietal uit West-Vlaanderen! Zeer degelijke leiding, met toch wel ettelijke gele kaarten. Drie voor K.M.S.K. Deinze Gianni De Neve (54e), die aan een nieuwe reeks begonnen is ; Gert Van Walle (70e), zijn derde en dus in Hamme geschorst ; Arnaud De Greef (75e) is aan zijn tweede toe. Voor R. Excelsior Virton eveneens drie Mehdi Lazaar (47e), bij die vroege vrijschop in het begin van de tweede helft ; Alexandre Arenate (72e) en Edvin Muratovic (90e). U heeft de hoekschoppen verhouding ook nog te goed K.M.S.K. Deinze negen (2 / 7) voor R. Excelsior Virton zes (4 / 2). Neen! We zijn de rode kaart van Jean-François Mbuba Oka Wa Lutete niet vergeten. Klopt in minuut “91” mààr de gelijkmaker werd onjuist op het officiële scheidsrechter-blad genoteerd. Die kwam er nièt in minuut '90', maar wél “92”! … want gescoord nà die uitsluiting!

 

De teams

Het geciteerde scheidsrechters-trio had volgende ploegen onder hun hoede. Regi VAN ACKER miste dus de geschorste Jasper Sols en bracht voor hem Naïm Aarab in de plaats. Begon ook zonder échte spits maar posteerde daar Steve Bael. Op de bank maakte Benjamin Delacourt terug zijn opwachting K.M.S.K. Deinze ging als volgt van start Tom Vandenberghe/23 ; Hans Cornelis/4, Arnaud De Greef/15, Matthias Lievens/3, Gauthier Libbrecht/5 ; Gianni De Neve/7, Naïm Aarab/19 (46e Lennart Mertens/9) , Gert Van Walle/12, Jarric Buysse/20 ; Steve Bael/8, Philippe Janssens/10 (80e Christophe Martin Suarez/90). Niet gebezigd : Kevin Frans/1, Benjamin Delacourt/22.

Frank DEFAYS zat zélf een schorsing uit, stelde voor het overige dezelfde elf op als de voorgaande week tegen K.V.V. Coxyde. Op één speler na, Avansey Ngadrira die nu niet eens in de kern zat. Zotsara Randriambololona nam zijn plaats in en Edvin Muratovic werd nu bankzitter in de volgende ploeg R. Excelsior Virton Geordan Dupire/40 ; Alexandre Harvey/19, Manuel Angiulli/6, Lamine Fall/22, Thibaut Lesquoy/12 ; Benjamin Schmit/28 (64e Stevy Okitokandjo/18), Simon Dupuis/15 ; Alexandre Arenate/7 (87e Edvin Muratovic/4), Zotsara Randriambololona/27, Mehdi Lazaar/29 (80e Arthur Njo-Lea/25) ; Jean-François Mbuba Oke Wa Lutete/9. Niet gebezigd : Heathcliff Collin/23

 

Marcel Dingemans